Subscribe to our newsletter:

Pikku Kakkonen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

TULE LEIKKIMÄÄN PIKKU KAKKOSEN HAHMOJEN JA JUONTAJIEN KANSSA

PIKKU KAKKOSEN SOVELLUS
Pikku Kakkosen sovellus on suunniteltu 3-6 -vuotiaille lapsille. Sovelluksen käytöstä on tehty helppoa ja turvallista selkeiden symboleiden sekä ääniohjauksen avulla. Lukutaitoa sovelluksen käyttämiseen ei siis vaadita.

Leikkiminen on yksi parhaimpia tapoja oppia uutta. Pikku Kakkosen Leikit ovat ääni- ja videokerrontaan perustuvia pelillisiä sisältöjä, joissa lapsi pääsee leikkimään yhdessä tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa. Leikeissä lasta kannustetaan kokeilemaan ja keksimään ratkaisuja uusin tilanteisiin. Pienimmille hoksaamisen riemua tarjoavat esimerkiksi Nalle ja Siinan laululeikit. Sovelluksesta löytyy myös Pikku Kakkosen posti, Nakkirakki, Taikametsä, Hertta, Puuhabussin professori Kefeidi sekä suomea, ruotsia ja saamea puhuvat Kielipäät.

OMINAISUUDET
* Kehitetty 3-6 -vuotiaille lapsille
* Paljon mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä kehittävää tekemistä
* Helppotajuiset kuvakkeet ja ääniohjaus
* Turvallinen: Ei ulkopuolisten mainoksia tai linkkejä ulkopuolisiin verkkosivustoihin
* Sovellus on ilmainen

TURVALLISUUS JA YKSITYISYYS
Sovellus käyttää laitteen kameraa ja mikrofonia osana Leikkien sisältöä. Kuva- tai äänimateriaalia ei missään vaiheessa tallenneta tai lähetetä laitteesta eteenpäin. Pikku Kakkosen postiin kuvia lähetettäessä sovellus varmistaa laskutehtävällä, että aikuinen on antanut luvan kuvan julkaisulle. Sovelluksen käyttöä seurataan anonyymisti yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Yleisradion tietosuojalauseke löytyy osoitteesta http://yle.fi/yleisradio/toimintaperiaatteet/yksityisyyden-suoja

HALUAMME KEHITTYÄ KÄYTTÄJIEN KANSSA
Kehitämme Pikku Kakkosen sovellusta jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jonka avulla voimme rakentaa entistä toimivampaa ja hauskempaa kokonaisuutta perheen pienimmille. Palautetta voi lähettää osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi.

ONGELMATAPAUKSISSA
Sovellus vaatii jatkuvan, vähintään yksimegaisen verkkoyhteyden toimiakseen hyvin. Sovellus toimii parhaiten toisen sukupolven iPad-laitteissa tai uudemmissa. Ongelmatapauksissa kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi.

PIKKU KAKKONEN TELEVISIOSSA JA FACEBOOKISSA
Pikku Kakkonen nähdään Yle TV2:ssa arkiaamuisin kello 6:50 ja arki-iltaisin kello 17:00. Viiikonloppuaamuisin lähetykset alkavat kello 7:45. Pikku Kakkosen ohjelmat löytyvät myös Yle Areenasta osoitteessa http://areena.yle.fi/tv/pikkukakkonen
Voit seurata Pikku Kakkosta Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.com/pikkukakkonen