Subscribe to our newsletter:

Elke dag Italiaans compleet

$22.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Italiaans leren op je iPhone in slechts 10 minuten per dag? Het kan met deze unieke app die een basisniveau Italiaans biedt.

Elke dag Italiaans Compleet bevat twaalf modules met elk zo'n 25 tot 30 lessen. U kunt de Modules van begin tot eind doorlopen of een bepaalde Module kiezen en dan de lessen volgen. De app bevat in totaal meer dan 330 lessen.

U kunt ook in een register zoeken naar bepaalde grammaticale onderwerpen, culturele onderwerpen, woordenschat per thema, dialogen, schrijfoefeningen, spelletjes, tests en leertips. De app bundelt hierbij alles over een bepaald onderwerp uit alle Modules. Zo vindt u na het doorlopen van de Modules de leerstof makkelijk terug.

Elke module bestaat uit circa 25 lessen die variëren in lesvorm en functionaliteit: zo zijn er uitspraakoefeningen met geluidsfragmenten, meerkeuzevragen, invulopdrachten en vertaaloefeningen waarbij de juiste vertaling bij een begrip geselecteerd moet worden. Elke module sluit af met een toets. Ook biedt de app extra informatie die gekoppeld is aan bepaalde Italiaanse feestdagen en linkt de app bepaalde locaties uit lesbeschrijvingen aan Google Maps.

Voor wat betreft aard en context van de stof richt Elke dag Italiaans zich op mensen die het Italiaans op bijvoorbeeld vakantie willen kunnen toepassen.