Subscribe to our newsletter:

Pi me kujdes

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Pi me kujdes ju ndihmon te kontrolloni se sa keni pirë në një parti dhe ju paralajmëron se kur eshte koha per te pirë ujë dhe per te ngrënë ushqim.

Ajo qe do te ju ndihmoj me se shumti eshte se mundeni te thirrni taxi.


• Pini me Kujdes
• Skeni nevoj ti mbani ne mend numrat e taxi-ve

• Përafërsisht sa jeni te dehur
• Numrat e taxi-ve varësisht prej lokacionit