Subscribe to our newsletter:

Tellen met Buca

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Family
I want this app
Download from AppStore

Rekenen en tellen is niet saai, het is dorst naar kennis. Leraar Buca geschenen op de basis wiskunde, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Bereken de fundamentele wiskundige problemen en je zult beloond worden niet alleen applaus, maar weten ook dat wiskunde en tellen hoeft niet saai te zijn als het lijkt.
Op te lossen door te klikken op een van de drie mogelijke antwoorden. Je zult zien dat als u regelmatig te oefenen, de bijwerking resultaat zal zijn bij de kassa in de supermarkt weet je hoeveel geld dat u betaalt en hoeveel je krijgt terug van de klerk.
Elegant en origineel basic tellen "voor de kinderen" is schattig en leuk samen. Tellen is er leuker dan je dacht, dankzij de originele Tsjechische grafische kunst uit de studio engel engelen en auteur mevrouw Romana Andelova.

Tellen met Leraar Buca uit Krkouni hulp (niet alleen) kinderen verhoging van de capaciteit en de efficiëntie van de hersenen, samen met verbetering van het geheugen:
* Preschool Tellen met Leraar Buca kinderen helpen om hun geheugen te verbeteren.
* Ontwikkelt concentratie van het kind.
* De toepassing zal u helpen bij het versterken van het gevoel van eigenwaarde door middel van een gevoel van winnen.
* Het spel heeft leuke grafische beelden van originele grafische kunst van de studio Angel kunst.
* Het spel is makkelijk te gebruiken en leuk.
* Tellen met Teacher Buca is speciaal ontworpen door professionals als een educatief hulpmiddel voor kleuters en schoolkinderen.
* Tellen met Leraar Buca helpen uw kind om logisch denken te oefenen.

Veel succes en veel plezier met Teacher Buca!