Subscribe to our newsletter:

Mijn-Capelle

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Reference
I want this app
Download from AppStore

U kunt met uw mobiele telefoon (iPhone) steeds meer zaken regelen en doen. Met een smartphone applicatie (App.) worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid. De gemeente Capelle aan den IJssel heeft de App ‘Mijn Capelle’ ontwikkeld waarmee u de volgende zaken kunt regelen en doen:

1) het nieuws bekijken

2) een afspraak maken

3) een melding doen

4) openingstijden vinden

5) contactgegevens van de gemeente

1) Gemeentenieuws


U kunt op uw iPhone met Mijn Capelle eenvoudig al het actuele nieuws van de gemeente ontvangen. Het nieuws is verdeeld in de volgende rubrieken: Gemeentenieuws, Capelse Courant, Raads- en Commissienieuws, Ondernemersnieuws en de Bekendmakingen van de gemeente.

2) Een afspraak maken


Heeft u iets nodig van de afdeling Publiekszaken en wilt u niet lang wachten wanneer u in het gemeentehuis komt om uw product of dienst te verkrijgen? Maak dan snel en simpel een afspraak met uw iPhone met Mijn Capelle. 


3) Meldingen doen


Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Laat het snel en simpel weten met uw iPhone met Mijn Capelle. Bent u op de plek waarover u iets wilt melden dan geeft de App automatisch door waar u staat. Zo niet dan kiest u de juiste locatie (op een kaart). U voegt een foto toe of beschrijft wat u wilt melden en klikt op verstuur.

4) Openingstijden


Is het gemeentehuis nog geopend of kan ik nog terecht bij Sociale zaken? U vindt op uw iPhone met Mijn Capelle de openingstijden van het gemeentehuis, het Informatiecentrum, Burgerzaken, het Wmo-Loket en van Sociale Zaken van de gemeente.


5) Contact


Wilt u op een andere manier in contact komen met de gemeente? U kunt met uw iPhone met Mijn Capelle gemakkelijk contact maken via e-mail, telefoon of de website van de gemeente.