Subscribe to our newsletter:

Spa&Trend

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • Home & Garden
I want this app
Download from AppStore

A Spa&Trend magazin hiánypótló a magyar lappiacon, amely egyedülálló módon mutatja be a testi-lelki egészség megőrzésének és a teljes harmónia megteremtésének titkait a víz és ehhez kapcsolódva a természet ajándékainak hasznosításával. A lap segítségével mindenki megtanulhatja a víz által nyújtott kellemes felüdülés, az aktív pihenés, a relaxáció, illetve a felfrissülés hatékony lehetőségeit. A lifestyle, az egészség és a harmónia titkait szakemberek segítségével mindenki számára érthetően, de a megszokottnál mélyebb összefüggésekben tárgyaljuk. Így a magazinban megjelenő írások egyformán szólnak azokhoz, akik már rendelkeznek otthoni relaxációs eszközökkel masszázsmedencével, uszodával, szaunával, fitneszhelyiséggel, illetve vágyat keltenek azokban, akik még nem szerelték fel lakásukat hasonló berendezéssel.

Éves előfizetés - 3 pld, 5,99€
Féléves előfizetés - 2 pld, 2,69€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.