Subscribe to our newsletter:

Skovtur med kage

$0.99
iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Action
I want this app
Download from AppStore

Lille Ræv vil gerne bage en kage sammen med dig, men ingredienserne er blevet stjålet! Hjælp Lille Ræv med at vinde ingredienserne tilbage fra de slemme fyre Firben og Frø. Når det er lykkedes dig at få alle ingredienserne tilbage, kan du bage en lækker kage sammen med Lille Ræv.

Saml ingredienserne ind ved at spille tre spil. Forsøg at bage kagen når du tror du har nok ingredienser. Men pas på! Du skal nemlig indsamle alle de rigtige ingredienser ellers vil din kage mislykkedes…. og de ingredienser du brugte vil alle gå tabt. Jo mere du spiller spillene hvor du indsamler de specielle ingredienser, jo flottere ender din kage med at blive!

Ekstra
Når det er lykkedes dig at bage en kage sammen med Lille Ræv kan du tage et billede af dig selv sammen med Lille Ræv og den kage du bagte.
Oveni hatten finder du en kageopskrift på en speciel kage i iPad spillet!

’Skovtur med kage’ serien og særudsendelsen
’Skovtur med kage’ er en animeret serie og en tværmedietilpasning af den berømte billedbog ” Skovtur med kage” af Thé Tjong-Khing, der er udgivet i mere end 13 lande. Hver af de 13 episoder, såvel som den 25 minutter lange særudgave, fortæller den centrale fortælling om skovturen, opdagelsen af de stjålne kager, afsløringen af tyvene og den lykkelige afslutning med kage. Hver episode af historien er fortalt fra et andet dyrs perspektiv. IPad spillet ’Skovtur med Kage – Lille Rævs jagt efter kage’ er baserede på særudsendelsen.

http://www.picnicwithcake.com/

Spil
Hovedspil – Bag en Kage
Indsaml ingredienser ved at spille de tre spil. Forsøg at bage kagen når du tror du har nok ingredienser. Men pas på! Du er nemlig nødt til at indsamle alle de rigtige ingredienser ellers vil din kage mislykkedes… og de ingredienser du brugte vil alle gå tabt. Jo mere du spiller spillene hvor du indsamler de specielle ingredienser, jo flottere ender din kage med at blive!

Spil 1 – Slyng’omat 2000
Prøv at slynge Firben og Frø gennem luften ved at igangsætte katapulten. Tro ikke det vil være en let opgave, den bliver sværere for hver gang….
Spil 2 – Jagt med fugle
Lille Ræv flyver højt oppe i luften ved at hænge fast i fugle og balloner. Han jagter Firben og Frø. Hvis det lykkedes dig at få Lille Ræv tæt nok på Firben og Frø vinder du ingredienser til at bage kagen med. Prøv på ikke at ramme ind i træer og andre objekter på din vej, ellers skal du gå banen om.
Spil 3- Vandballonskanonen
Gennemblød Firben og Frø med vandballoner som du fyrer af med en speciel vandballonskanon. Ram godt og gør dit bedste for at ramme dem! Hvis det lykkedes vinder du dine ingredienser.