Subscribe to our newsletter:

Spitsvrij

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Spitsvrij is het spitsmijdenproject in de driehoek tussen Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Je kan waardevolle punten verdienen door de spits te mijden en zo helpen de doorstroming in de regio te verbeteren. Met je verdiende punten kun je gaan winkelen in de Spitsvrij-webshop: er zijn leuke producten te bestellen! Maar nóg belangrijker: met Spitsvrij kan je heel veel tijd gaan winnen. Pure tijdwinst!

Als je met de Spitsvrij-app meedoet, vragen we je om elke werkdag (dat kan ook voor de hele week) door te geven of je in de ochtend gaat reizen. En zo ja, hoe: met de Spitsvrij-app is het doorgeven ervan zo gedaan. Het is, om je puntensaldo correct te kunnen bijhouden, belangrijk om altijd je keuze door te geven en zoveel mogelijk op de app ingelogd te blijven.

Met het opgeven van je reisintenties, verdien je extra punten. De app toont je ook een berichtje als Spitsvrij merkt dat je al een tijdje niet bent ingelogd om te voorkomen dat je hierdoor onbedoeld punten misloopt. Via de app laten we je ook weten hoe het staat met je puntensaldo en of we je spitsmijding goedgekeurd hebben of zo niet, waarom we deze hebben afgekeurd. Check daarom het berichten scherm in de app voor deze en andere algemene informatie rondom Spitsvrij.

Je kunt de spits mijden door bijvoorbeeld eens wat vroeger of wat later te beginnen met werken, een dagje (deels) thuis te werken, te fietsen naar je werk, te carpoolen of van het openbaar vervoer gebruik te maken.

De nieuwe app is ook meteen geschikt om straks mee te kunnen doen met een leuke game bij Spitsvrij: Filevegen. Je kunt hiermee naast het verdienen van punten, ook leuke prijzen gaan winnen.