Subscribe to our newsletter:

Alzheimer Assistent

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Download nu de Alzheimer Assistent, hét interactieve informatiemiddel en hulp voor mantelzorgers van mensen met dementie. Uw beste assistent bij de dagelijkse zorg voor mensen met dementie wordt u aangeboden door Alzheimer Nederland. De assistent is behulpzaam, altijd bij de hand en gratis! Probeer de Alzheimer Assistent met tips en adviezen, verhalen van lotgenoten en houd zelf een dagboek bij, dat u kunt delen met anderen!

De Alzheimer Assistent biedt u de volgende functies:

- Wijzer over dementie
Een handig overzicht met tekst en video’s over herkenbare situaties. U kunt hier uw eigen ervaringen en tips uitwisselen met andere mantelzorgers.

- Mijn verslag van de dag
Het verslag van de dag is uw persoonlijke dagboek. Uw eigen ervaringen kunt u hier beschrijven en delen met anderen.

- Alzheimer verhalen
Verhalen van andere, al dan niet bekende auteurs over hun ervaringen met een persoon met dementie.

- Mijn Alzheimer Nederland (na inloggen zichtbaar)
Een persoonlijke omgeving waarin na aanmelden persoonlijke voorkeuren worden opgeslagen.

Disclaimer
Alzheimer Assistent is een initiatief van Alzheimer Nederland. De inhoud van Alzheimer Assistent is in samenwerking met mantelzorgers ontwikkeld en geaccrediteerd door specialisten. Alzheimer Nederland besteedt continue zorg en aandacht aan de inhoud van Alzheimer Assistent. Het is desalniettemin niet altijd mogelijk om fouten te voorkomen. Alzheimer Nederland sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie (waaronder ook tips en reacties van andere gebruikers) die op of via Alzheimer Assistent is verkregen.

Alzheimer Assistent behoudt zich het recht voor reacties van gebruikers in te korten, aan te passen of te verwijderen. Alzheimer Nederland kan besluiten reacties (bijvoorbeeld tips) van gebruikers op Alzheimer Assistent te hergebruiken via andere kanalen van Alzheimer Nederland. Door reacties te plaatsen stemt u hiermee in.

Privacy beleid
Persoonlijke gegevens die u in Alzheimer Assistent invoert, worden opgenomen in een gegevensbestand. Deze worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan toegang te geven tot de app of u te informeren over de doelstellingen van Alzheimer Nederland en de Alzheimer Assistent.

Alle gegevens die op deze manier worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar gemaakt.