Subscribe to our newsletter:

Ziriguidum! Magasiner

Free
iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Hva er Ziriguidum!?
Ziriguidum! er et interaktivt opplæringsprogram som skal gi norske bedrifter og den enkelte ansatte økt kultur- og språkforståelse før en reise til Brasil.
Målet er å gi den nødvendige kunnskap om holdninger og ferdigheter som du trenger for å mestre kulturmøtet mellom Norge og Brasil.
Kurspakken inneholder også et språkmagasin og en språktreningsapp, som lanseres i løpet av høsten 2013. Disse må kjøpes separat.

Hvem passer programmet for?
Ziriguidum! er utviklet med tanke på nordmenn som skal reise til, eller allerede er utstasjonert i, Brasil for å jobbe i korte eller lengre perioder. Nordmenn som etablerer seg i Brasil i privat henseende, vil også ha glede av å tilegne seg innsikt i den brasilianske kulturen.

Hvordan kan du bruke Ziriguidum!?
Ziriguidum! magasinene kan lastes ned og brukes offline. Du kan ta i bruk programmet hvor og når du vil. Kanskje sitter du spent på flyet på vei til ditt første møte med Brasil, og har noen timer til disposisjon, eller har du fått litt forberedelsestid og kan ta fram Ziriguidum! og få gode råd og tips før du flytter til en helt ny og spennende kultur. Programmet kan brukes i forkant, underveis og i etterkant av et Brasilopphold. Programmet er også for deg som allerede har en del kunnskap om brasiliansk språk og kultur, men som ønsker mer kunnskap.