Subscribe to our newsletter:

Trygghetsappen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Trygghetsappen är ett personlarm i din mobil. För att använda appen behöver du ett användaravtal med Zenita.
Så här använder du Trygghetsappen
Tryck på knappen ”Bevaka mig!” när du är på väg in i en hotfull situation eller på väg hem från bussen så räknar vi ner tiden och håller koll på din position. Om du inte har återställt larmet innan tiden gått ut så aktiveras larmet.
Om du hamnar i en nödsituation så trycker du på knappen Nödlarm. Larmet skickas till en larmmottagare och kan också skickas som SMS och/eller e-post till arbetsledare, kollegor, vänner eller familj som du själv har valt ut.
Både SMS och e-post kan innehålla gatuadress i klartext och en kartlänk så att det framgår var du är.
Vill du veta att ditt larm fungerar så kan du använda Provlarmet. Hela kedjan testas då automatiskt: Trygghetsappen, kommunikationen med larmmottagningen och även utskicket av SMS och/eller e-post. Efter några sekunder får du ett meddelande som bekräftar att allt har fungerat, och du får veta din position med gatuadress och kartlänk på Google Maps.
Välj själv om alla larm ska gå till samma person, eller om du vill fördela olika larm på olika mottagare.
När du använder funktionen ”Bevaka mig!” med nedräkning sparar systemet din mobils position varje minut. Om du tappar mobilen, om den stängs av eller förstörs så fortsätter nedräkningen ändå. Trygghetsappen kommunicerar direkt med ZenitaSäkerhetsCenter där själva intelligensen finns. Därför kan en funktion vara aktiv även om din telefon stängs av eller saboteras.
För använda Trygghetsappen behöver du ett användaravtal. När du är registrerad hos oss skickar vi en licensnyckel som behövs för att du ska komma igång. Kontakta oss på tel: 08-602 00 00 eller e-post: sales@zenita.se. Välkommen!