Subscribe to our newsletter:

Mindit HR Play

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Cât de bine îți cunoști candidații? Testează-ți intuiția ca un adevărat manager de Resurse Umane. Candidații îți vor spune câteva paragrafe din CV-urile lor și tu trebuie să evaluezi dacă ceea ce spun ei este adevărat sau nu.
Mindit este prima companie de background screening din România. Acest serviciu presupune verificarea informațiilor pe care candidații la interviuri le scriu în CV. Orice verificare se face cu acordul în prealabil a candidatului, serivicul fiind astfel atât în avantajul companiilor, care pot adopta decizii fundamentate de recrutare și selecție a viitorilor angajați, dar și al candidaților care pot afla, cu această ocazie, dacă CV-ul lor corespunde unor standarde moderne și nu conțin discrepanțe.
Jocul presupune testarea intuiției utilizatorilor și este destinat unei utilizări largi, nu doar pentru manageri de Resurse Umane. El a fost prezentat în cadrul evenimentului HR Summit Iași, unde peste 50 de manageri de HR l-au testat, obținând scoruri de la 100% la 0%. Concluzi: Intuiția nu este suficientă într-un proces de recrutare și din acest motiv, Background Screening este un serviciu care ajută companiile să înlăture riscurile potențiale din procesul de recrutare.
Această versiune conține:
- 19 Candidați filmați în prealabil;
- Baza de candidați este diversificată, atât din punct de vedere al domeniilor în care activează, cât și a criteriilor demografice (vârstă, sex, locație);
- Peste 100 de întrebări diferite pentru utilizator;
- Statistici despre Background Screening;
- Leaderboard Offline;
- Multe Bug Fixes de la versiunea inițială.