Subscribe to our newsletter:

Bieb-bende App

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Book
  • Educational
  • Family
I want this app
Download from AppStore

De officiële app bij de succesvolle kinderboekenserie "De Bieb-bende"!
--------------------------------------------

"Echt een vernieuwende kijk op lezen voor kinderen. Een mooi opgebouwd verhaal met extra interactieve mogelijkheden. Dit is het soort jeugdboeken van de toekomst."
- West Mus, bol.com *****

"Michael heeft zeker de potentie om uit te groeien tot een heel groot schrijver en ik zou me sterk vergissen, wanneer hij zich straks niet mag meten met grote auteurs als Paul van Loon, Francine Oomen, Mirjam Mous, Jacques Vriens en noem maar op."
- Esther Kelleter *****

In de app volg jij de vijf leden van de Bieb-bende op de voet. Het is een clubje van vijf kinderen die er alles aan doen om de geheimen van een geheimzinnige heuvel in hun dorp bloot te leggen. En dat gaat gepaard met moeilijke opdrachten, spannende avonturen en griezelige momenten.

De vijf kinderen dagen je uit, leren je dingen en laten je iets beleven.
Speel de zomerspellen en unlock alle sloten in de Hal met de Eeuwige Verhalen. Ieder personage heeft één zomerspel voor je. Sorteer de boeken bij Luca, Mierenruzie bij Melanie, Zwembadmonsters bij Valerie, Archeologie bij Sander en Voetbalgaten bij Roy. Haal jij overal de hoogste score, kun je het eerste hoofdstuk van De Bieb-bende lezen.

Doe de ultieme quiz om jouw kennis van deel 1 te testen! Unlock hiermee vijf exclusieve scenes van Duister Carnaval en duik nu alvast in het volgende avontuur.

Verder nog meer te doen in de app:

- Luca Littel: Weet jij alle spreekwoorden en gezegdes op te lossen? Met 50 verschillende spreekwoorden en gezegdes is iedere quiz totaal anders. Kleed haar aan in een aankleedspel, of teken erop los en kleur het in!

- Melanie Wendersteen: Durf jij een inzichtkaart bij Melanie te kiezen? Schuif door de verschillende kaartsoorten en kies je favoriet.

- Roy Leyder: Ga jij de uitdaging aan om alle sportvragen van Roy te beantwoorden?

- Sander Rijkbroek: Kan Sander jouw nog iets interessants vertellen over het mysterieuze verleden van de wereld? Test na de weetjes jouw kennis in de grote geschiedenis quiz!

- Valerie van Hoven: Durf jij de enge verhalen van Valerie te lezen en te huiveren bij de verschrikkelijke weetjes over enge beesten? Nieuw is de Beesten Radar, waarmee je kunt checken of er enge beestjes bij je in de buurt zijn!

Ontwikkeld door BMRJ Productions: Michael en Betty Reefs. In samenwerking met Robin Jacobi en Annemarie Postma.