Subscribe to our newsletter:

Bengel Memory

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Games
  • Board
  • Family
I want this app
Download from AppStore

Veel plezier met het Benjamin Bengel Memory spel.

Kies een van de familieleden om tegen te spelen. Ze hebben allemaal een ander niveau.

- Kies voor Boet als je een beginner bent. Boet is Benjamin's grootste vriend. Hij heeft een redelijk geheugen, maar helaas niet veel geduld. Hij eet en blaft liever. Beginners niveau.
- Sophie is Benjamins kleine zusje. Al is ze wat jong voor spelletjes, deze pittige dame kan onverwachts uit de hoek komen. Beginners niveau.
- De vader van Benjamin oogt misschien een beetje sullig, onderschat hem niet. Hij heeft een groot hoofd waar veel inpast. En hij houdt niet van verliezen. Gevorderd niveau.
- Benjamins Mama regelt alles voor de familie Bengel. Ze kent de hele agenda uit haar hoofd. In memory is ze ook best goed. Expert niveau.
- Benjamin zelf is super goed in Memory spelen. Hij heeft dan ook het geheugen van een olifant. Gevorderd niveau. Veel succes!

Benjamin Bengel beleeft ook heel veel leuke avonturen, samen met Boet en Sofie. Lees die voorleesverhalen op www.benjaminbengel.com. Benjamin Bengel is een online winkel met duurzaam, mooi gemaakt en fantasieprikkelend speelgoed en lifestyle artikelen. Denk hierbij aan merken als Janod, Greentoys, Haba en Rice. Op de website vind je ook verschillende columns en reviews van producten. De prachtige illustraties op de website zijn speciaal gemaakt door illustratrice Joanne Lew-Vriethoff. Kortom een bezoekje aan Benjamin Bengel is de moeite waard. En koop je iets leuks bij ons, dan krijg je bij de bestelling een unieke leuke verrassing.