Subscribe to our newsletter:

QPPS

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

QPPS, hét Lifetimedevelopment-bureau van Sittard en omgeving, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van Qonect.
Omdat je de QPPS App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot allerlei vacatures zowel fulltime als parttime. Voor studie- en beroepskeuze, loopbaancoaching, outplacement en ondernemers-begeleiding voor startende en gevestigde ondernemers kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.
Met deze App wil QPPS je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1)De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”