Subscribe to our newsletter:

Jan Linders

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

Beschrijving van de App:
Met de Jan Linders app willen wij u nóg beter van dienst zijn! Zo ziet u snel de openingstijden van uw supermarkt, bieden wij u iedere dag nieuwe receptsuggesties en vindt u direct al onze aanbiedingen op een rij. Zo profiteert u nog meer van het voordeel van het zuiden.

Vandaag op tafel:
Wij bieden u iedere dag drie maaltijdsuggesties: Een recept dat perfect past in het seizoen, een budgetrecept én een snelle maaltijd. Al iets in gedachten? Dan zoekt u snel een recept op ingrediënt. De boodschappen plaatst u met één druk op de knop op uw boodschappenlijstje. Heeft het gesmaakt? Voeg het recept dan toe aan uw favoriete recepten.

Mijn supermarkt:
Stel uw favoriete Jan Linders supermarkt in, zodat u op ieder moment van de dag kunt zien tot hoe laat deze open is. Daarnaast kunt u het laatste nieuws, het adres én het goede doel van uw supermarkt bekijken. Extra leuk is de marktplaats van uw supermarkt: plaats zelf een advertentie of bekijk het aanbod van anderen.

De beste acties:
Direct alle aanbiedingen van Jan Linders op een rij. Zeker weten dat u niets vergeet? Sla de aanbiedingen dan op in uw persoonlijke boodschappenlijstje. Uiteraard kunt u dit lijstje aanvullen met uw andere boodschappen. Zo hoeft u nooit meer iets te vergeten.

Supermarkt zoeken:
Op zoek naar een Jan Linders supermarkt in de buurt? Wij laten u direct weten waar u de dichtstbijzijnde supermarkten kunt vinden.

Klantenservice:
Heeft u een vraag, opmerking, klacht of wens? Dan horen wij die natuurlijk graag! U kunt ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier.