Subscribe to our newsletter:

Kempen & Oberdorf Makelaardij

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Op zoek naar een nieuwe woning in de buurt van Sittard, Geleen en Born? Download dan deze app.
Met deze app heeft u alle huizen van Kempen & Oberdorf Makelaardij bij de hand. U kunt nu eenvoudig via uw smartphone of tablet door ons volledig huizenaanbod bladeren. Waar en wanneer u maar wilt.

Andere voordelen van deze app:
- Realtime woningaanbod en als 1e op de hoogte van nieuw aanbod
- Razendsnelle zoekfunctie
- Eenvoudig je favorietenlist aanmaken
- Direct afspraak maken voor bezichtiging
- Rechtstreeks inloggen op uw KlantenIntranet

Wilt u ook met uw woning tussen dit aanbod staan neem dan contact op met ons, email: makelaardij@kempenoberdorf.nl, tel. 046-4512349.

Bent u op zoek naar uw droomhuis, of wilt u uw woning verkopen, verhuren, taxeren of financieren , dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres.

In 1924 startte Harrie Kempen zijn assurantiekantoor in Sittard. Inmiddels zijn we drie generaties verder en is ons kantoor een begrip in de regio.
De afdeling assurantiën bestaat uit 3 gekwalificeerde mensen, waar u een luisterend oor wordt geboden en waarbij vakkennis hoog in het vaandel staat.

Vanaf 1999 is het kantoor uitgebreid met de afdeling Makelaardij, waarna wij in 2006 lid zijn geworden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
Door onze enthousiaste aanpak en het bijhouden van onze vakkennis hebben wij de laatste jaren een goede marktpositie verworven in de Westelijke Mijnstreek.
Op deze afdeling werken momenteel 5 medewerkers, waarvan 2 NVM makelaars, welke door hun jarenlange ervaring u uitstekend te woord kunnen staan.

Door haar kleinschaligheid krijgt u als klant bij ons kantoor aandacht en kennen wij de meeste van onze klanten bij de voornaam.