Subscribe to our newsletter:

Bogga Alfabet dansk

$3.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Lær det DANSKE alfabetet med denne anmelderroste app'en! Perfekt for barnehage og 1. og 2. klasse, der er beregnet til at fremme kreativ leg omkring bogstaverne.

"En super fin app hvor barnet kan lære alfabetet igennem leg, og det er både de store og de små bogstaver, samt vokaler og konsonanter."
- godeappstilbørn.dk

"Sjovt og nemt, med fokus på det pædagogiske."
- skoleapps.com

"Sjældent har jeg set en, der er så simpel at bruge – og samtidig er super motiverende for barnet. Bogga Alfabetet er et genialt koncept. Det er en super fin app, som vi varmt kan anbefale."
- mors-apps.com

"En fantastisk måde at lære alfabetet!" - BestAppsForKids.com

"En dejlig farverig og tiltalende app med et barns stemme til at lære udtalen af ​​bogstaverne. Meget sjovt og stærkt anbefalet!" - KidsAppWorld.com

Med Bogga Alfabet kan børnene udforske det danske alfabetet ved at farve store og små bogstaver som omdannes til køleskabsmagneter! Brug bogstaverne du skaber til at sammensætte enkle ord på køleskabet, så kan du tage et billede af kunstværket! Sjovt og nemt, med fokus på det pædagogiske - uden distraherende elementer som reklame.

"Bogga Alfabet er nærmest fejlfri - uden reklamer og distraherende knapper." - AppsOnTapp.com

"Designet er meget intuitvt - intet behov for instruktioner til børnene!" - BestAppsForKids.org

"Vi har sjældent set en alfabet app så enkel (endnu sjov) at bruge." - TheIphoneAppReview.com

Alle skal lære bogstaverne, og der er ingen grund til at vente. Med Bogga Alphabet kan du lade børnene opdage bogstaverne gennem kreativ leg. En spændende ny verden vil åbne op for børnene! Ved at være sikker på bogstaver og ord, har de det bedste udgangspunkt for læringsprocessen fremad i livet.

INDEHOLDER:
- Den danske alfabet - til farvning, og at lytte til!
- Både store og små bogstaver, som du kan skifte på
- Lyd med udtale af ​​bogstavnavn og bogstavlyd
- 6 forskellige farver til at male bogstaverne med
- Et køleskab til at fastgøre dine bogstavmagneter til
- Et kamera til at tage et billede af de ord, du kan lave
- En skraldespand til at smide bogstaver, du ikke længere ønsker at lege med
- Børnevenlig brugergrænseflade
- Ingen stress, bare lege og udforskning
- Original, farverigt design
- Ingen tredjepart reklame
- Ingen “in-app purchases”

Bogga Alfabet er en app fra Boggatap og passer børn fra 2 år og opefter. Vores engelske version af appen modtog "Editor Favorite Badge" fra Appysmarts.com og blev sidste år udvalgt som en af "bedste nye børneapper" af iKidApps.com!


MERE SJOV?
Prøv vores nyeste app Bogga Vacation!

OM BOGGATAP:

Boggatap er en lille, selvstændig appfirma baseret i Oslo, Norge. Vi specialiserer os i apps til børn, ofte med et pædagogisk twist. Målet er at skabe læring gennem kreativ distraktion - digitale legetøj, der vil invitere både børn og forældre til at spille sammen.
Boggatap fokusere på sikker og inpirerende leg og haver således hverken tredjeparts reklame eller "Køb i app"-ordninger. Vi indsamler ikke personligt data fra brugeren.
De eneste internet-links findes inde på "forældre-zonen" uden for deres børns umiddelbare rækkevidde. Boggataps apps er medlem af "KNOW what's inside" - et program skabt af Moms With Apps og ACT som er en redaktion af forældre og pædagoger, der søger efter sikre apps til børn, uten reklame.