Subscribe to our newsletter:

Berlijn gids „Regeringswijk“ GPS wandeltocht met offline kaart – SD

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Berlijn bezienswaardigheden „de regeringswijk“ en rondom de Brandenburgse Poort, GPS navigatcie met een offline kaart.

Deze App is offline zonder roaming-kosten.
Citytour de app neemt u mee op een reis naar de historische bezienswaardigheden van de stad Berlijn; een metropool waar geschiedenis werd geschreven en vandaag de dag voluit wordt geleefd. De app bevat veel historische audiovisuele filmfragmenten uit de vorige eeuw, deels met "split-screen-beelden“ van het verleden en het vandaag.
Vergeet de koptelefoon niet!
De iPhone-batterij vol opladen voor de Tour.

Stadswandeling Berlijn GPS
De City Tour-Navigator is een GPS-gestuurde multimedia guide die u van het ene Point of Interest (POI) naar de volgende stuurt.
Bij iedere POI wordt over de directe omgeving, die wordt weergegeven op de route kaart, automatisch een videofilmpje afgespeeld van twee tot vier minuten aan lengte.

GPS rondleiding Berlijn gratis
De gratis versie bevat een offline Routekaart en een aantal van Points of Interest (POI).
Bij het downloaden van van de -versie is de volledig versie van de app ook vooraf op uw apparaat geïnstalleerd, Afhankelijk van de snelheid van de verbinding kan de downloaden 4 minuten tot 1 uur of langer zijn de app inhoud is ongeveer 1 GB.
Om de volledige versie te aktiveren doet uw dat met de druk op de upgrade Button.
Een korte internetverbinding is nodig.

Het menu is in het Engels. De inhoud van de app is in de taal van het land waar in je Apple ID geregistreerd staat. Bijvoorbeeld : als je in de iTunes App Store Nederland geregistreerd bent, krijg je de app in het Nederlands De andere talen kunt u binnen de App bijkopen. De App staat in zeven talen ter beschikking, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch en Nederlands.
Berlijn alternatieve stadstour
* Offline-tour kaart
* Berlin wandeltocht met GPS-navigatie
* Online of Offline Walking Tour
* Gesproken multimedia Guide
* Bij Bezienswaardigheden wordt automatisch video afgespeeld
* 15 stations
* Menu in het Engels
* Aap inhoud in het Nederlands
* Aanschaf van 6 andere talen voor dezelfde toer

Route ongeveer 2,5 uur en 3 km lang
Start is bij de Brandenburgse Poort (westzijde)

• Straat van de 17e juni (Russische oorlogsbegraafplaats)
• Rijksdaggebouw
• Paul Lobe Haus
• Federale Kanselarij
• Centraal Station
• Brandenburgse Poort (oostzijde)
• Pariser Platz
• Russische ambassade
• Unter Den Linden
• Friedrichstrasse

Walking tour Berlin self-guided Berlin City Tour Navigator!
De rode stippen op de toerkaart zijn "stoppunten", dus plaatsen waar u moet blijven staan.
Wanneer het videofilmpje klaar is, zal de City Tour Navigator u verzoeken verder te gaan met de toer. In tegenstelling tot de rode stippen zijn de groene stippen gèèn stopplaatsen. Dit zijn informatiepunten die u gedurende de gehele toer achtergrondinformatie geven.
Net zoals bij de rode stippen, zal wanneer u een groene stip binnen een cirkel van 15 meter nadert, automatisch een audio-bestand met nuttige informatie worden afgespeeld op weg naar het volgende punt.
De App is ca 700 MB.

De afzonderlijke Points of Interest’s op de routemap kunnen d.m.v. het aantippen van de POI handmatig afgespeeld worden, zodat u de video’s ook thuis kunt bekijken.

Auteur / redacteur van CTN is Bernardus Steenbeek. Hij was ten tijde van de Berlijnse Muur al stadsgids en heeft zo’n 100.000 bezoekers door Berlijn gegidst. Daarnaast is hij schrijver en uitgever van de stadsgids “Berlijn /Potsdam”, welke in 14 verschillende talen is uitgebracht. Ook heeft hij een documentaire (Blu-ray) over Berlijn uitgebracht.

Een ononderbroken GPS-verbinding en de vele video’s die worden afgespeeld veroorzaken een verhoogd batterijverbruik . Houd u er rekening mee dat deze toer ca. 50% tot 80% procent van het oplaadvermogen van de batterij verbruikt.

Meer informatie over Berlin walking Tours GPS Apps: www.citytournavigator.com/nl/