Subscribe to our newsletter:

Top Radio Shqiptare (AL): News, Music, Futbolli Rezultatet 24/24 (Albania)

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Music
I want this app
Download from AppStore

Të gjitha radiot shqiptare në dispozicion nga një aplikim të vetëm. Dëgjoni të gjitha të preferuar të muzikës dhe lajmeve jetojnë tuaj. Ndiqni rezultatet jetojnë Futboll në 24/24!

Të gjitha radio stacionet më të mirë në dispozicion në App tonë! Qasje të lehtë, një menduar mirë ndërfaqe dhe të integruar mirë në iPhone. Aftësia për të kontrolluar radio Kur iPhone është mbyllur dhe me kontrollet e muzikë nga iPhone, si dhe!

App është duke punuar në Shqipëri dhe jashtë vendit, dhe punon edhe me një lidhje të ulët të internetit.

App është në përputhje me multitasking, iOS 7 dhe iPhone 5s / 5c.

Listen to your favorite Albanian (AL) Radios everywhere. Albania.