Subscribe to our newsletter:

Lyden af Ilskov

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Velkommen til Ilskov!
Ilskov er en landsby i den nordlige del af Herning kommune. Det er en by, der efterhånden har eksisteret i mere end 100 år, og den gemmer således på adskillige interessante historier.
Inden byens opståen var området præget af hedearealer med større gårde, der adskilte Hald Hovedgård og Herningholm. Med denne tur kan du opleve Ilskovs historie helt tæt på og høre om naturen i området.
Du bevæger dig rundt til de udlagte historier og hører hvert sted en bid af Ilskovs mere end 100-årige historie beskrevet af de mennesker, der var tæt på historien og dramatiseret af skuespillere.
Din smartphone og denne app holder øje med, hvor du er, og afspiller automatisk de små dramatiserede skuespil på præcist de steder hvor historierne udspillede sig. Hør bl.a. om opdyrkningen af heden, 2. verdenskrigs påvirkning i området og telefoniens udvikling.
De udlagte historier finder du med et orienteringskort udgivet af Herning Orienteringsklub – print fra http://www.findveji.dk/projects/6222 eller http://www.ilskov.net
Bemærk at app'en Indeholder lydbilleder i høj kvalitet og derfor kan tage lidt tid at hente ned. Dette er også afhængigt af hvor meget plads du har på din telefon. Så hav tålmodighed under installationen.
Når du tager turen skal du starte denne app og lige vente til GPS forbindelsen er etableret. Punkterne kan opsøges i vilkårlig rækkefølge.
Rigtig god tur!
Denne app er baseret på TravelTales - se mere på http://www.TravelTales.dk