Subscribe to our newsletter:

FRED. makelaardij o.g.

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

FRED. makelaardij o.g. levert u de moderne, proactieve en maatwerk makelaarsdiensten die u zoekt. NVM beëdiging, certificering, deskundigheid, ervaring en bovenal enthousiasme vormen onze kracht. Het werkgebied van FRED. makelaardij omvat de gemeente Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Nieuwkoop en omstreken.

Ons uitgangspunt is een persoonlijke benadering van een zakelijke relatie. Een relatie die veel verder gaat dan de begeleiding bij een transactie alleen. Fred ontzorgt u tijdens het gehele proces. Wilt u alleen van een deel van onze dienstverlening gebruik maken, maatwerk is mogelijk.

Onze ervaring in aan- en verkoop, verbouwing en inrichting en architectuur geven ons een voorsprong. Wij kunnen een koper hierdoor een compleet beeld geven van de mogelijkheden van een pand. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij onder alle omstandigheden het beste resultaat voor opdrachtgevers kunnen behalen.

Wij maken natuurlijk gebruik van moderne technieken en nieuwe media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn om een optimaal resultaat te bereiken.

Kortom, een allround makelaar van deze tijd!

FRED. makelaardij o.g. kijk . klik . koop . geniet!