Subscribe to our newsletter:

Coach4Life

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Games
  • Educational
  • Music
I want this app
Download from AppStore

Gezond leven is extra belangrijk als je nieren niet meer goed werken. Toch valt dit vaak niet mee. De Nierstichting ontwikkelde Coach4Life om op een positieve en leuke manier te werken aan een gezonde leefstijl.

Coach4Life helpt je bij het opstellen en werken aan persoonlijke doelen. Je bepaald zelf waar je aan wilt werken. Gezonder eten, meer bewegen, stoppen met roken of meer leuke dingen doen.  Waar wil jij aan werken?

In de app krijg je elke keer als je een doel stelt een ei in een nestje. Jouw opdracht is om dit ei uit te broeden door in het echte leven aan het doel te werken. De uil Baranov is jouw coach en helpt je hierbij. Hij geeft handige tips en geeft feedback hoe het met je doel gaat. Ook herinnert hij je aan het nemen van je medicijnen en stelt je kennis op de proef met quizvragen.

Als beloning voor het harde werk, ontvang je bij het halen van je doel een vogel in de boom. Hoe meer doelen je haalt, hoe meer vogels er in de boom komen. Met de vogels kun je een leuk muziekspel spelen. Lukt het jou om elke noot te raken?

Zodra je 10 doelen hebt gehaald, is jouw boom vol. Een goed teken, want blijkbaar werk je serieus aan het verbeteren van jouw leefstijl. Je kunt nu ook vogels vrijlaten en aan de slag gaan met nieuwe doelen.

Vind je het moeilijk zelf doelen te stellen? Kijk dan eens bij de voorbeelddoelen of doelen van anderen. Ook kun je je omgeving of zorgverlener vragen je hiermee te helpen.

Coach4Life is ontwikkeld door de Nierstichting samen met het Center for Applied Games en Little Chicken en is mogelijk gemaakt met een bijdrage van de VriendenLoterij.