Subscribe to our newsletter:

Pim en Pom Dansfeest

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Book
  • Family
  • Music
I want this app
Download from AppStore

Stap direct in een feestje en dans mee met Pim&Pom! Dansfeest is de tweede app van deze bekende poezen. Deze app is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Zij kunnen de app zelf of samen met hun ouders spelen. Deze app is gebaseerd op de aflevering “Dansfeest” uit de animatieserie “De avonturen van Pim&Pom”. In het filmpje en voorleesverhaal ‘Dansfeest’ zie je dat iedereen kan dansen. En in het spelletje kun je Pim&Pom zelf laten dansen! Waar wacht je nog op?

Deze app is direct te gebruiken en kinderen hoeven (nog) niet te kunnen lezen om ermee te spelen. De app is zeer intuïtief in gebruik; spelenderwijs (door zelf te proberen) leren ze hoe de app werkt.

Over Fiep Westendorp en Mies Bouhuys
Pim&Pom zijn karakters van Fiep Westendorp en Mies Bouhuys. Zij vormen de basis voor de animatieserie die o.a. bekroond is met de juryprijs en de publieksprijs van Cinekid. De serie wordt uitgezonden op Nickelodeon en Nick JR en is verkrijgbaar op DVD. De eerste app, Pim&Pom op Safari is ook te downloaden in de AppStore en ook verkrijgbaar voor Android. Meer informatie over Fiep Westendorp en het bedrijf daarachter vind je via: http://www.fiepwestendorp.nl/fiepamsterdam/
Je kunt contact opnemen via info@fiepwestendorp.nl