Subscribe to our newsletter:

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Reference
I want this app
Download from AppStore

Afscheid nemen van het leven moet ieder mens. Je zou kunnen zeggen: de dood hoort bij het leven. Toch ervaren de meeste mensen dat niet zo. Want al komt de dag van het afscheid voor ons allemaal, het leven is geen optelsom van jaren. Afscheid nemen doet pijn omdat je leven verbonden is met het leven van anderen.

Als nabestaande voel je de pijn van het afscheid nog lang, ook al is de uitvaart al een tijd geleden. De uitvaart is daarom een belangrijk moment in het rouwproces: het is het laatste dat je voor de ander kunt doen.

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging wil samen met u werken aan een persoonlijk afscheid. Dat wil zeggen: een afscheid zoals dat bij u en bij de overledene past. Aan het eind van de dag moet u kunnen zeggen: zó was het goed!

Persoonlijk wil in dit verband ook zeggen: ons streven is dat u van begin tot eind te maken hebt met één en dezelfde uitvaartverzorger. Omdat Hans Wachtmeester meer dan twintig jaar ervaring heeft als begeleider van mensen in een rouwproces en in het leiden van uitvaartplechtigheden, mag u rekenen op een grote mate van betrokkenheid.

In onze app vindt u onder andere overzichten van bloemen, uitvaartkisten en vervoer, informatiepagina's, locaties en meer.

Mochten wij u ergens van op de hoogte willen stellen, dan kunt u ook push berichten ontvangen.