Subscribe to our newsletter:

Nijmeegse Kunstnacht

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Stichting Kunstvat organiseert op zaterdag 24 september 2016 de zesde editie van de Nijmeegse Kunstnacht. In deze nacht vol unieke belevingen laten verrassende combinaties van Nijmeegse

kunstinstellingen zien wat ze in huis hebben. Ervaar spannende cross-overs van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, dans en multimedia op diverse culturele locaties in Nijmegen.

De opening begint om 19.30 met een energieke mash-up van muziek en visuals op het Honigcomplex. Vervolgens bieden de locaties een afwisselend en doorlopend programma van

20:00 uur tot 01:00 uur. Je kunt zelf je route samenstellen. Aansluitend is er een Nachtfeest in De Lindenberg met fijne deuntjes, visueel plezier en theatraal vertier.

Een passe-partout geeft je toegang tot de opening, alle deelnemende locaties en het Nachtfeest.

Met de Kunstnacht App ben je tijdens de avond helemaal op de hoogte. Je vindt er het volledige programma, je kunt favorieten kiezen, filteren op een discipline, een waardering geven op elk programma en je wordt op de hoogte gehouden van de drukte op alle locaties. Ook kun je eenvoudig je weg vinden op de toegevoegde kaart.

Vier de nacht!