Subscribe to our newsletter:

Trinitas College - Rooster en cijfers

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Productivity
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Zit jij op het Trinitas College en heb jij zoiets van, waarom is er geen vet coole app? Dan hebben wij nieuws voor je! Twee slimme, knappe geweldige gozers hadden absoluut niks beters doen en hebben het gewoon geregeld, speciaal voor jou omdat we zoveel van je houden ;)

---

Maar wat kan ik nou eigenlijk met zo’n Trinitas App?

* Rooster: waar moet ik nou weer heen? en wanneer? en met wie? en wat? Al deze mysteries worden opgelost met de rooster functie, zie meteen waar je heen moet enzo.

* Cijfers: zie al je onvoldoendes voor scheikunde in één overzicht. Maar niet alleen dat, je kunt ook je gemiddelde onvoldoende zien en je ziet informatie over die toets waar niemand iets van snapte

* Offline: Zit je bij Ziggo en heb je daardoor nooit internet? Geen probleem, de app slaat je rooster en je cijfers gewoon op je telefoontje op, en ook zonder internet kun je al je troep zien!

* Kleurtjes: Maak de app persoonlijk door zelf een kleur te kiezen. De app doet het met elke kleur even goed, wij doen niet aan racisme.

* Uitloggen: Je kan er zelfs mee uitloggen!

En wat kan ik er niet mee?

*Op dit moment kun je de Trinitas App nog niet gebruiken om op afstand je wasmachine aan en uit te zetten, maar wie weet komt daar nog een update voor!

---

De app is in ontwikkeling en wordt regelmatig geüpdatet met nog meer nutteloze functies, hou die App Store dus goed in de gaten!

Gezien in het Computer Idee magazine en het Noord Hollands Dagblad!

Gemaakt door Klaas Schoenmaker, Tom Bouderij en Emma Stone.