Subscribe to our newsletter:

Álomszövők

$4.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Book
I want this app
Download from AppStore

„Soha ne add fel az álmaidat!” – így hangzik DEBBIE MACOMBER mottója, melynek igazára saját szédületes pályafutása a bizonyíték. A diszlexiával küzdő családanya ma már világhírű írónő, akinek neve nem hiányzik a világ egyetlen bestsellerlistájáról sem. Hogy mi a titka? Valódi nőkről ír, akik talán a szomszédaink is lehetnének. Az Orgona utca című regénysorozat egyes részei különálló történetek, de a helyszín, a szereplők mindig visszatérnek, és az is kiderül, éppen milyen események tartják izgalomban az utca lakóit… Lydia új fonalboltot nyit az Orgona utcában, s hogy növelje forgalmát, kötőtanfolyamot hirdet. Három jelentkező akad: az egyik Jacqueline, az elkényeztetett úrinő, aki elhidegült a férjétől, és ha nem vigyáz, a fiát is elveszítheti; a másik a szeretetreméltó Carol, aki epekedve vágyik kisbabára, de úgy tűnik, álma sosem válik valóra; a harmadik pedig a gyakorlatias Alix, a szemközti videotéka tulajdonosa, akit szobatársa bűnéért ítéltek közmunkára. A négy nő sorsa úgy fonódik össze, mint tarka szálak egy kötésmintában. Lydia boltjában azonban nemcsak nyitott ajtóra, hanem nyitott szívekre is találnak, miközben az Orgona utcai párkák csendesen és derűsen szövögetik az emberi sorsok fonalát..

A Harlequin a világ egyik vezető könyvkiadója. A kanadai székhelyű cégnél 31 nyelven, 111 nemzetközi piacon, 6 kontinensen több mint 110 kiadvány jelenik meg havonta. A női olvasók a romantika műfaján belül a történelmi regényektől az erotikus történeteken át a fantasy műfajáig széles palettáról válogathatnak. Az 1200 tehetséges szerző ízlésüknek megfelelő olvasnivalóval látja el a fiatal felnőtteket, a misztikum iránt érdeklődőket csakúgy, mint a romantikus krimik rajongóit. A könyvek 50 %-át Észak-Amerikán kívül értékesítik, többek között Magyarországon is.

Kiadónk, a magyarországi Harlequin Kiadó célja 1989-as megalakulása óta, hogy gondtalan kikapcsolódást nyújtson női olvasótáborunknak. Kanadai anyacégünk által nyújtott óriási kínálatból a legjobb, legérdekesebb történeteket a lehető legmagasabb színvonalon magyarra fordítjuk, szerkesztjük. Havonta megjelenő romantikus sorozataink terjedelme és formátuma a legelfoglaltabb hölgyek számára is lehetővé teszi, hogy napi néhány percre kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből és elmerüljenek az egzotikus tájak, szenvedélyes érzelmek világában.

A Mira könyvek gondosan válogatott, irodalmi díjas szerzői és művei mind a rangos New York Times Bestseller listáról kerülnek a magyar könyvesboltokba, garantálva a valódi olvasmányélményt.