Subscribe to our newsletter:

Livescore for NB I Magyarország labdarúgó-bajnokság - Eredmények és tabella - Hungary Football League

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • News
I want this app
Download from AppStore

Ez az alkalmazás kínál a legjobb statisztikai valaha is találsz egy okostelefon alkalmazás, vagy bárhol máshol. A meghökkentő felhasználóbarát felület, a valós idejű élő közvetítés, élő pontok, berendezési tárgyak, állás, történelmi adatok és egyedi nyomja értesítés riasztások korlátlan csapat választás, ez biztosítja a legjobb sport élményt valaha az iPhone és iPod touch, még a legigényesebb rajongók.

Ez ad, hogy pontosan mire van szüksége. Mérkőzések, eredmények, tabella és gólszerzői egy képernyőn, nagyon könnyen használható. Az új, vékony kialakítás és intuitív navigációs rendszer, akkor kap egyenesen a info keres, minimális erőfeszítéssel.

A főbb jellemzői a következők:
- Köztes állása - valami egyedi, akkor láthatod, hogy a csapat fejlődött a világbajnokság alatt és él pozícióját a táblázat
- Mérkőzések és eredmények - élő
- Gólszerzők - Góllövőlista az egész liga és minden csapat
- A mérkőzés minden csapat - otthon vagy idegenben
- Videó - legjobb videó a fő eseménye a játék lesz valaha is megtalálják az interneten
- Odds - A legjobb fogadások oldalak
- Nyomja bejelentés - válassza ki a kedvenc csapata, hogy élőben nyomja értesítést, ha a mérkőzés a csapat indul, egy gól, vagy, ha a mérkőzés végeredménye.

Folyamatosan dolgozunk az alkalmazás frissítése. A rövid idő alatt, hogy mit fog tartalmazni az egész történelem a bajnokság, az eredmények, gólszerzők és videók minden játék. Ez valami egyedi.

____________________________________________________________________________________________________________________

This application offers you the best statistics you will ever find in a smartphone application or anywhere else. With its astounding user friendly interface, real-time live broadcast, live score, fixtures, standings, historical data and unique push notification alerts with unlimited team selections, it delivers you the best sports experience ever for your iPhone and iPod touch, even for the most demanding fans.

It gives you exactly what you need. Fixtures, results, standings and scorers in a single screen, very easy to use. With a new sleek design and intuitive navigation system, you can get straight to the info you’re looking for with minimal effort.

The main features are:
- Intermediate Standings - something unique, you can see how your team has progressed during the championship and its live position in the table
- Results and fixtures - live
- Scorers - top scorers for the whole league and for each team
- The matches of each team - home or away
- Video - best video with the main events of the game you will ever find on the Internet
- Odds - from the best bets sites
- Push notification - select your favorite team get live push notification when a match of that team will start, a goal is scored or when the match ends.

We are constantly working on updating the application. In short time, it will contain the entire history of the championship, with results, scorers and videos of each game. It will be something unique.