Subscribe to our newsletter:

Virtuele Memo

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

De virtuele memo applicatie heeft twee functionaliteiten:

Op de WOTS beurs (http://wots.nl) kan men deelnemen aan een opdracht waarbij men van stand naar stand gaat om vervolgens de fysieke virtuele memo (http://wots.nl/gadget-virtuele-memo/) te verdienen. Dit apparaatje heeft iBeacon achtige functionaliteit en indien met een smartphone met Bluetooth LE gebruikt, kan men zien of één van de stands in de buurt is.

Na de WOTS beurs kan het apparaatje worden gebruikt om virtuele memo berichtjes achter te laten.

Het apparaatje is gebouwd door de partners genoemd in de applicatie (schuif naar rechts voor een overzicht). In uw reacties, neemt u alstublieft in aanmerking dat al deze partners hiervoor geen financiële bijdrage hebben genoten. Met de vele uren die dit apparaat hebben gekost, wat betreft hardware als wel als software, is het fijn om opbouwende kritiek te krijgen. :-)

De software van deze applicatie is open-source en kan worden gevonden op https://github.com/almende/virtuele-memo. De huidige software is aan de eind van de alpha-status. De meeste functionaliteit is opgenomen. Echter, aanvullingen op de code of meldingen van bugs worden hogelijk gewaardeerd op https://github.com/almende/virtuele-memo/issues.


PRIVACY POLICY

Voor aangemaakte accounts slaan wij alleen lokaal email adressen wachtwoorden en toegangscodes op uw iPhone op uw berichten en naam slaan wij op in accounts op basis van virtuele memo unieke identifiers waarbij de virtuele memo (hardware device) de account eigenaar is en iedereen in de buurt van dat device met deze app heeft toegang tot die opgeslagen data, hiervoor gebruiken wij een cloud service genaamd Sense en nemen hun privacy policy dan ook over, deze kunt u vinden op:

http://www.sense-os.nl/privacy-policy