Subscribe to our newsletter:

mojTaxi Touch ‘n’ Go

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

mojTaxi Touch ’n’ Go je aplikacija koja vam omogućava poziv taxi vozila u Sarajevu.

Sa mojTaxi aplikacijom, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini možete naručiti taxi. Nema zauzeća linija ili situacije da nema slobodnog taksija.

U prosjeku, da bi pozvali taxi u Sarajevo, potrebno je više od 2 minute, ako imate sreće da pozivni centar dobijete iz prvog pokušaja. Čak i kada vam operater javi broj vozila, vi i dalje morate čekati i nadati se brzom dolasku taxi vozila.

Sa mojTaxi Touch ‘n’ Go prosječno vrijeme koliko je potrebno da obavite poziv i dobijete povratnu informaciju koje taxi vozilo dolazi po vas traje 4 sekunde. Čak možete u aplikaciji pratiti na mapi vozilo koje se dolazi po vas i to u stvarnom vremenu.

Pozivanje taxi vozila nikad nije bilo jednostavnije. Dovoljno je pokrenuti aplikaciju na vašem telefonu i pritisnuti jedno dugme. Ne morate stajati na trotoaru po kiši, ne morate mahati i gledati koji je taxi slobodan, a koji ne. Po aktivaciji, sistem će vam dodijeliti najbliži taxi, prikazati će vam broj vozila koje dolazi po vas i prosječno vrijeme dolaska do vaše lokacije. Sve ovo se odvija 4 puta brže od uobičajenih načina poziva taxi vozila.

Možete birati između brzog poziva najbližeg taxi vozila ili ukoliko to želite, možete na mapi vidjeti sva slobodna taxi vozila i pozvati tačno vozilo koje želite, tapom na pin na karti, bez obzira da li je najbliže ili nije.

Izbor je na vama. Dodatno, taxi vozila koja su povezana u sistem imaju besplatan wi-fi internet u vozilu, tako da dok putujete, možete koristiti internet u vozilu.

Poziv taxi vozila se obavlja putem interneta, što znači da nema troškova telefona ukoliko ste priključeni na wi-fi mrežu. Ovakav način narudžbe taxi vozila štedi značajno i na vremenu, jer se u prosjeku četiri puta manje vremena potroši na poziv i potvrdu, a dodatno možete i koristiti besplatnu internet konekciju u taxi vozilu koje je u mojTaxi sistemu.

-Poziv taxi vozila za nekoliko sekundi
-Svako pozvano taxi vozilo nudi besplatan internet pristup tokom vožnje
-Nema troškova poziva ukoliko koristite wi-fi pristup internetu
-Brzi poziv najbližeg slobodnog taxi vozila
-Pregled kretanja pozvanog vozila u stvarnom vremenu
-Evidencija svih vožnji ostvarenih putem aplikacije
-Profesionalni i licencirani vozači
-Bezbjedan i siguran način korištenja taxi prevoza
-Besplatan poziv