Subscribe to our newsletter:

Merwestein

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
I want this app
Download from AppStore

Welkom bij de app van Sport- en Evenementencomplex Merwestein!

Het veelzijdige aanbod aan baden en activiteiten van Sport- en Evenementencomplex Merwestein betekent veel zwem-, sport- en speelplezier.
Er is voor elk wat wils en alles is mogelijk!

Voor de kleinste kids is er in het recreatiebad een speelhoek met Aquajungle, waar zij heerlijk kunnen spelen. Oudere kinderen kunnen van de roetsjen van de glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek, het golfslagbad en/of het wedstrijdbad. Wekelijks is het zwembad op een vaste tijd speciaal voor gezinnen gereserveerd. Dagelijks kunt u baantjes trekken in ons wedstrijdbad of ontspannen in de kruidenbaden en warme whirlpools. Als u lekker fit wilt worden of blijven, kunt u ook eens deelnemen aan een aquasportles. Bij mooi weer openen wij de ligweide met beachvelden, buitenwedstrijdbad en een peuter- en kleuterbad.
Leren zwemmen

Een zwemdiploma halen is erg belangrijk om veilig te kunnen zwemmen. Bij ons zijn de volgende zwemlessen: zwem-ABC voor kinderen en volwassenen en snelcursussen A en B. Jonge kinderen mogen al vanaf de leeftijd van zes weken starten met het watervrij worden en het aanleren van de eerste zwemvaardigheden.