Subscribe to our newsletter:

CardioMap

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

CardioMap és una aplicació que us permet localitzar de forma fàcil i ràpida desfibril·ladors en Espais Cardioprotegits arreu de Catalunya.

Ara és molt fàcil localitzar el desfibril·lador (AED) més pròxim a la vostra posició, simplement obriu l'aplicació i apareixeran tots els dispositius ordenats segons la seva proximitat. Toqueu-lo i obtindreu els detalls per arribar-hi o bé orientacions si aquests es troben a una distància superior a l'adequada.

Així mateix, obteniu accés a articles de divulgació especialment seleccionats, de caire docent i divulgatiu quan a l'ús d'aquesta mena de dispositius, vídeotutorials i molt més. L'ús perllongat del GPS pot repercutir en un escurçament de la durada de la bateria.

CardioMap us ajuda a salvar vides localitzant desfibril·ladors.

--

CardioMap es una aplicación que le permite localizar de forma fácil y rápida desfibriladores en Espacios Cardioprotegidos en Catalunya.

Ahora es muy fácil localizar el desfibrilador (AED) más próximo a su posición, simplemente abra la aplicación y aparecerán todos los dispositivos ordenados según su proximidad. Tóquelo y obtendrá los detalles para llegar o bien orientaciones si éstos se encuentran en una distancia superior a la adecuada.

Obtenga acceso a artículos de divulgación especialmente seleccionados, de temática docente y divulgativa acerca del uso de este tipo de dispositivos, vídeotutoriales y mucho más. El uso prolongado del GPS puede repercutir en un acortamiento de la duración de la batería.

CardioMap le ayuda a salvar vidas localizando desfibriladores.