Subscribe to our newsletter:

Noww

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Noww är din direktkanal till konserter, aktiviteter, nöje, mat och shopping i Örebro. Du får det aktuella direkt i din mobil, samlat på ett och samma ställe. Noww är uppbyggt som majoriteten av de sociala medierna där du skapar din egen mediamix, din egen vy av Örebros kultur-, och fritidsutbud. Noww är till för dig som är trött på att missa saker.

Noww är framtagen för en mobil vardag. I traditionell reklam tar det veckor eller månader att planera och få ut ett budskap för ett företag. I Noww går det på en minut. Noww finns med mitt i vardagen och låter en butiks eller restaurangägare ta upp telefonen och skapa sitt budskap som publiceras och sprids till alla som i någon form vill ta del av det.

För dig som vill ta dela av budskapen har du alltid en aktuell bild av din stad eller ditt närområde i fickan. Utöver det är Noww personligt och visar det just du vill se, det du har valt och det som intresserar dig. Slutligen har vi även tillfört den sociala dimensionen där du kan dela det du gillar med dina vänner samt få tips om sånt du annars skulle ha missat.