Subscribe to our newsletter:

Planbon

Free
iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

iPad applicatie

Geen doorschrijfbons meer... Maar een mobiele applicatie die de workflow optimaliseert en koppelt met uw eigen ERP. Er worden on-the-fly werkbons aangemaakt per opdracht en op de locatie ondertekend en verzonden. Snel en foutloos!

Na login verschijnt de persoonlijk planning op het scherm. De verschillende opdrachten bevatten alle nodige info en met één druk op de knop wordt een werkbon aangemaakt. Daarin bepaalt de gebruiker de werkuren, het gebruikte materiaal, speciale opmerkingen en kunnen er foto's genomen worden ter staving van de correcte uitvoering.


Nieuw! Offertes maken

Sinds de laatste versie kunnen er ook offertes worden aangemaakt, zowel in de applicatie als op het desktop platform. Klant selecteren, items selecteren, laten handtekenen en klaar! Vervolgens kan er in één klik van een offerte een opdracht gemaakt worden.


Online Desktop Tool en PlanViewer

PlanBon komt samen met een online planning tool voor desktop. Naast de basiselementen zoals instellingen, gebruikers en licenties, worden hier alle opdrachten aangemaakt en vervolgens met PlanViewer via drag-and-drop ingepland op datum, tijd en uitvoerder. Het beheer van materialen, werkuren en klantenlocaties gebeurt ook via hetzelfde controlepaneel of worden automatisch ingelezen door een koppeling met uw intern ERP of boekhoudpakket.

Uit het werkbon menu kan een selectie geëxporteerd worden voor nacalculatie of verwerking in externe systemen zoals looncalculatie en projectevaluatie.


Digitaal Handtekenen

De klant kan de digitale werkbon handtekenen voor akkoord, rechtstreeks op de iPad! Zo is er geen discussie achteraf. Alles wordt via mail onmiddellijk verzonden...


PDF Creatie

Van de digitale werkbon en de uitgevoerde werken wordt on-the-fly een PDF gecreëerd met de handtekening van de klant. Deze PDF, met uw logo, zorgt voor een officiële bevestiging van de opdracht.


CRM- of ERP-koppeling

Indien er reeds gewerkt wordt met een extern CRM of ERP, kan er een koppeling worden voorzien. De materialen, werkuren, klantenlocaties én de goedgekeurde werkbons worden dan automatisch ingelezen in uw PlanBon account.