Subscribe to our newsletter:

MEGASHOP - App voor o.a. Bol.com en mediamarkt

Free
iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

Veilig en op je gemak winkelen en oriënteren door het complete assortiment van de ruim 20 grootste webwinkels. O.a. Bol.com, Megapool, Modern Electronics, Expert, BCC, Mediamarkt, Coolblue, Plattetvdiscounter.nl, Bobshop en Redcoon. Megashop maakt mobiel winkelen op de iPad nog gemakkelijker! Zo krijg je snel tot de 20 grootste winkels op het gebied van elektronica, witgoed, hifi, gadgets en computers. Veilig winkelen is daarmee gegarandeerd.

Je kan direct jouw selectie en favorieten delen via Facebook, Email of Twitter of kopen vanaf iPad.
Of al jouw geselecteerde producten opslaan en naar pc mailen voor later gebruik.

Megashop is ideaal om te oriënteren, winkelen, producten te vergelijken, op te slaan als latere referentie en deze te bestellen bij onder meer winkels als Bol.com, Megapool, Modern Electronics, Expert, BCC, Mediamarkt, Coolblue, Plattetvdiscounter.nl, Bobshop en Redcoon.

Kenmerken:
· Op je gemak shoppen en oriënteren vanuit je luie stoel
· Extra veilig winkelen
· Items delen via Facebook, Email & Twitter
· Producten opslaan in favorieten voor later gebruik
· Snelle interface
· Toegang tot aanbod van meer dan 20 grote online winkels
· Oriënteren, vergelijken, delen en bestellen
· Meer dan 60.000 producten vergelijken
· Gebruiksvriendelijk


Snel producten bekijken en vergelijken
Het assortiment is groot met meer dan 60.000 artikelen die aangeboden worden door alle bekende webwinkels waaronder Bol.com en BCC. De Megashop app biedt de mogelijkheid om met de snelle interface alle producten te doorzoeken. De producten worden op basis van aanbieder, goedkoopste prijs en levertijd getoond.

De app kan eveneens gebruikt worden ter oriëntatie en uiteraard om op een veilige manier mobiel een bestelling te plaatsen. Een product kan als favoriet worden opgeslagen en via e-mail, Facebook en Twitter met anderen worden gedeeld.

Veilig en gemakkelijk mobiel winkelen
Iedereen kan bij Megashop gegarandeerd veilig mobiel winkelen. Alle producten in de Megashop app van de diverse winkels beschikken over een Thuiswinkel Waarborg certificaat. Megashop heeft als doel om de consument zo snel en effectief mogelijk kennis te laten maken met het assortiment van de beste webwinkels op het gebied van elektronica, de producten te vergelijken en deze aan de juiste webwinkels te koppelen.

Voorwaarden en service van de webwinkel
De prijzen van producten zijn gelijk aan de productprijzen die de webwinkels zelf aanbieden. Je betaalt dan ook nooit te veel. De voorwaarden van de betreffende webwinkel zijn bij aankoop van een product van toepassing. Een uitstekende service is daarbij vanzelfsprekend. De betaling wordt rechtstreeks in de webwinkel gedaan en verloopt niet via Megashop. Maak zelf een keuze voor de betaaloptie die het beste bij je past.

De webwinkel waar de aankoop is gedaan, zorgt voor levering van het bestelde product. Dat kan de volgende dag al zijn. Megashop kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er sprake is van weergave van onjuiste of onvolledige informatie over producten en prijzen.

Bij Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, iPad en Tablet winkelen. Shoppen en online winkels vergelijken voor elektronica, speelgoed en gadgets. Vergelijk lifestyle producten en shop voor aanbiedingen en korting. Deel op facebook en email.


Mocht je ideeën of suggesties hebben om het veilig en gemakkelijk mobiel winkelen via Megashop nog verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.