Subscribe to our newsletter:

Raindance - Beställning

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

Spara tid och pengar med Raindance nya beställningsapp. Nu kan du göra dina inköp vart du än befinner dig. I beställningsappen hittar du snabbt och enkelt rätt produkter i det avtalade sortimentet. Med tydliga katalogbilder och enkel filtrering blir det lättare att beställa. Du kan enkelt spara din varukorg till en annan gång eller bygga upp ett bibliotek med mallar för snabbare beställningar i framtiden. Beställningsappen kommunicerar direkt med Raindance Inköp och dina förvalda uppgifter hämtas automatiskt vid beställningstillfället.

Observera att detta är en klient till Raindance Inköp 2014H eller senare och kräver Raindance Mobilplattform för att kunna användas i drift.
Men appen går att köra som en demoversion för att ge dig ett smakprov på dess funktionalitet.

Om Raindance:
Raindance är ett webbaserat affärssystem för ekonomiadministration och e-handel med fokus på administrativa processer. Raindance har stöd för ekonomistyrning, anläggningsredovisning, elektronisk fakturahantering, elektronisk handel, uppföljning och analys, budget och prognos samt projektstyrning. Affärssystemet kan integreras med alla typer av system.
Raindance används av cirka 600 kunder inom 20 olika branscher i Sverige och Finland. Några exempel på kunder är Preem, Clas Ohlson, Bankgirot, Swedbank, Migrationsverket, Västra Götalandsregionen och Malmö Stad.