Subscribe to our newsletter:

Babakunyhó

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Babakunyhó App

Are you expecting a baby?
Type the requested informations into the calculator and you can immediately see what and when will happen in your womb, when can you see your baby and what type of examinations you will need until the birth.
You can track the growth of your embryo and the changes of your body from week to week. Write your mother diary and share it with your relatives and friends!
You can update the appointments of the doctor to your calendar via the app.
You can find petit trousseau and hospital pack list made by ourselves, but you can overwrite it accordance with your own ideas, and even mark the things you have already bought.
Some product can be bought via the app from the Babakunyhó's webshop.
You can update the e-mail address continuously to the Stork-news of those who would like to inform by a keypress when the baby is born.

Is your baby born?
Type in your baby's birthday to the app and you can see immediately the milestones of the first year. You can read from month to month where your child is in the growth, what kind of new things she/he will learn.
It is important to track the vaccinations, the expected dates we have already loaded into the app in advance, but you can update them to the accurate dates and add them to you calendar.
Watch the videos, they will provide great help in the care of your child in the first months, show them even to your partner to keep him up to date.
Record the weight and the height of your child and make a diagram from the datas monthly, it is a great help to the nurse.
Read our articles about the complementary feeding and the first aid, but if you still have further questions contact our specialists (from the Svábhegyi Gyógyintézet) via e-mail.
Do you know any lullaby or nursery rhyme by head? We made a list that you can listen to.


Töltsd le a Babakunyhó alkalmazást a telefonodra és mostantól kezedben lesz minden információ, amire a várandósságod elejétől, gyermeked egy éves koráig szükséged lehet.

Pocaklakód van?

Add meg a kalkulátorban a kért adatokat és máris láthatod, hogy mikor mi fog történni a pocakodban, mikor láthatod meg gyermekedet és milyen vizsgálatok várnak Rád a szülésig.

Nyomon követheted magzatod fejlődését és tested változásait hétről-hétre. Vezesd a kismama naplódat és oszd meg azt barátaiddal, családtagjaiddal!

Az orvosi vizsgálatok időpontjait az alkalmazáson keresztül a naptáradba is felveheted.

Találsz egy általunk összeállított kelengyelistát és kórházi csomag összeállítást, de ezt felül is írhatod a saját elképzeléseid szerint, sőt jelölheted is, ha már megvásároltad a szükséges dolgokat.

Néhány terméket pedig közvetlenül a Babakunyhó webáruházából is megvehetsz, amit az alkalmazásból is elérsz.

A Gólyahír címlistába folyamatosan töltheted fel azok e-mail címét, akiknek a szüléskor majd egy gombnyomással szeretnél Gólyahír üzenetet küldeni.


Megszületett a gyermeked?

Írd be gyermeked születési dátumát és azonnal látod az első év mérföldköveit. Hónapról-hónapra elolvashatod, hogy épp hol tart a gyermeked a fejlődésben, milyen új dolgot fog megtanulni.

Fontos, hogy nyomon kövesd az oltásokat, melyek várható időpontját mi előre betöltöttük, de a pontos dátumot felviheted és a naptáradhoz hozzá is adhatod.

Nézd meg a videókat, melyek az első napokban nagy segítségedre lehetnek a baba ápolásában, sőt mutasd meg párodnak is, hogy ő is naprakész legyen.

Jegyezd fel a gyermeked súlyát és hosszát, minden hónapban és készíts belőle grafikont, mely nagy segítségére lesz védőnődnek is.

Olvasd el a hozzátáplálásról, az elsősegélyről szóló anyagainkat, de ha továbbra is kérdéseid lennének, akkor küldj e-mailt szakorvosainknak (a Svábhegyi Gyógyintézet szakorvosai állnak a rendelkezésedre), akik közvetlenül az e-mailedre fognak választ küldeni.

Altatókat, gyerekdalokat tudsz fejből? Néhányat összeválogattunk, amiket meg is hallgathatsz.