Subscribe to our newsletter:

English Javanese best dictionary translator - Inggris Jawa kamus paling terjemahan

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Education
I want this app
Download from AppStore

User will be satisfied with this Java - English dictionary because:
- It has the largest vocabulary
- Detail description for each word and a lot of samples
- Simple UI & high performance make you feel easy when using
* Full support pronunciation for both English and Javanese will help you so much in study these languages.
(This application can run in offline mode but need the internet connection for the pronunciation and web browser functions.)

Panganggo bakal wareg karo Jawa - Inggris kamus amarga :
- Sampun kosakata paling gedhé
- Detail katrangan saben tembung lan akèh conto
- Japanese user interface lan dhuwur kinerja nggawe sing aran sing gampang nalika nggunakake
* Full support pengucapan loro Inggris lan Jawa bakal mbantu supaya akeh sinau basa kasebut .
Aplikasi iki bisa mbukak ing mode offline nanging kudu sambungan internet kanggo pengucapan lan browser web fungsi.