Subscribe to our newsletter:

De Does Fitness

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Welkom bij de app van De Does Fitness!

Met deze app ben je overal op de hoogte van het laatste nieuws van onze fitnessclub en weet je altijd wanneer je les begint.

De Does Fitness is een nieuwe fitnessclub in Zevenbergen, maar de initiators, Astrid en John de Does, zijn zeker geen nieuwelingen in de fitnessbranche.

Samen zijn ze inmiddels goed voor zo'n 40 jaar ervaring in de fitnessbranche.
Astrid's specialiteiten zijn de groepslessen zoals Zumba, Pump, X-CO, Streetdance, Spinning etc., maar ook heeft ze ervaring in fitnessinstruktie, Personal Training en management.

John is 26 jaar geleden begonnen met fitnessinstruktie. Na in 1986 met een paar vrienden in Middelburg een sportschool opgestart te hebben, zag hij al snel in dat hij de fitnessbranche breder moest benaderen en daarom ging hij, na een verblijf en studie in de U.S.A. , begin 90-er jaren groeplessen geven. In 1995 startte hij vervolgens Club Fit!.

In 2008 verkocht hij zijn aandeel en ging voor een nieuwe fitnessketen in Rotterdam e.o. werken als Sport Manager. In 2009 startte hij voor die firma een filiaal op in Leiderdorp dat na 1 jaar reeds 3.500 leden telde.
DE DOES FITNESS wordt dus de vierde fitnessclub die hij opstart.