Subscribe to our newsletter:

Tarragona dPintxos

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

******************************************
App Oficial del I Tarragona dPintxos.
******************************************

Amb l'App Oficial del I Tarragona dPintxos podràs localitzar fàcil i còmodament els restaurants on degustar les sorprenents pintxos d'aquesta nova edició de la ruta, la número 1 a Catalunya per la seva qualitat i participació.

A més, podràs col·laborar en el disseny de les rutes: els recorreguts més saborosos, que s'establiran en funció de la valoració dels usuaris que hagin tastat cada tapa.

L'App Oficial del I Tarragona dPintxos localitzarà la teva ubicació i t'indicarà on tens el pintxo més proper. També et marcarà la ruta per arribar a qualsevol establiment, tant si et desplaces amb cotxe com si ho fas caminant.

A més, cada pintxo compta amb la seva pròpia fitxa i la possibilitat que donis la teva opinió mitjançant comentaris i fotos, tant del pintxo com de l'establiment. I, si ho desitges, comparteix aquesta informació a Facebook i Twitter.

Marca els pintxos com “tastats”, puntua-ls, o guarda-ls a favorits per crear el teu propi llistat.

*****************************************
App Oficial del I Tarragona dPintxos.
*****************************************

Con la App Oficial del I Tarragona dPintxos podrás localizar fácil y cómodamente los restaurantes donde degustar las sorprendentes pinchos de esta edición de la ruta, la número 1 en Catalunya por su calidad y participación.

Además podrás colaborar en el diseño de las rutas: los recorridos más sabrosos, que se establecerán en función de la valoración de los usuarios que hayan probado cada pincho.

La App Oficial del I Tarragona dPintxos localizará tu ubicación y te indicará dónde tienes el pincho más cercano. También te marcará la ruta para llegar a cualquier establecimiento, tanto si te desplazas en coche como si lo haces andando.

Además, cada pincho cuenta con su propia ficha y la posibilidad de que des tu opinión mediante comentarios y fotos, tanto del pincho como del establecimiento. Y, si lo deseas, comparte esta información en Facebook y Twitter.

Marca los pinchos como “probados”. Dales un “me gusta”, o guárdalos en favoritas para crea tu propio listado.