Subscribe to our newsletter:

SEINet

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • News
I want this app
Download from AppStore

СЕИ-НЕТ е посебна мобилна апликација на Македонска берза АД Скопје на која се објавуваат известувања од котираните друштва согласно Правилата за котација. Издавачот ги објавува сите ценовно чуствителни информации преку системот за електронски информации од котираните акционерски друштва СЕИ-НЕТ. Известувањата објавени на СЕИ-НЕТ Берзата ги прави достапни за јавноста.