Subscribe to our newsletter:

ParkOne

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Find Parkering og undgå bøder med ParkOne

Hvis du kender problemet med at huske at stille P-skive på grund af børn på bagsædet, konen der brokker sig, hunden der gør, eller bare fordi du til tider er lidt glemsom, så er ParkOne svaret. ParkOne er en elektronisk P-skive du sætter i forruden og så er det en app til din smartphone. Når først P-skiven er indstillet stiller den selv tiden fremover og bruger du samtidigt ParkOne app’en så bliver du mindet om hvor og hvornår du har parkeret din bil. Som en nyhed kan app'en hjælpe dig med at finde ledige parkeringspladser. Dette er baseret på en crowd-algoritme og det kan derfor ikke garanteres at den viste plads er ledig når du kommer frem.

Sådan virker app'en

1. Find en ledig P-plads via kortet i app'en.

2. Tryk 'Parker' og vælg i hvor lang tid du vil parkere.

3. Du modtager en påmindelse når tiden er ved at løbe ud.

4. Ved endt tid får du endnu en påmindelse.

5. Når app-vinduet åbnes får du vist en rute tilbage til din bil.

For fuld funktionalitet skal Lokation/GPS være slået til og du skal tillade notifikationer for at kunne modtage påmindelser. Bemærk at telefonen bruger mere strøm når app'en kører i baggrunden.

Husk altid at være opmærksom på lokale parkeringsregler, tidsbegrænsninger og betalingszoner.

ParkOne app’en virker alene eller sammen med følgende elektroniske P-skiver:

ParkOne 2

ParkOne

ParkOne exclusive

Park Lite

Park MINI

Om Needit

Needit er førende inden for elektroniske parkeringsskiver i Danmark og på verdensplan. Design- og funktionalitetsoptimerede ParkOne 2, klassikeren ParkOne, den økonomiske Park Lite, verdens mindste PARK MINI og den elegante ParkOne exclusive.

Alle p-skiver er udviklet til at undgå parkeringsafgifter og p-bøder i parkeringszoner med tidsbegrænset parkering. De dansk designede parkeringsure er godkendt af Trafikstyrelsen med henholdsvis godkendelsesnummer FS05, FS11, FS17, FS21 og FS26.

Needits produkter er udviklet og designet med brugervenlighed og æstetik i højsædet og er skabt til at løse konkrete problemer effektivt og enkelt.