Subscribe to our newsletter:

TDC Assistent

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

TDC Erhverv Assistent er dit personlige værktøj til professionelt at styre dine kald. Du har mulighed for at viderestille til en sekretær, kollegaer eller beskedsvar, eller anvende vil ikke forstyrres funktionen. App’en har desuden en intelligent omstillingsfunktion, der giver dig mulighed for at ekspedere dine kald professionelt selvom du er på farten.

Du kan endda viderestille alle kald til en lokal telefon både hjemme og i udlandet med funktionen fjernkontor. TDC Erhverv Assistent giver dig mulighed for at tjekke opkaldshistorik til din brugerprofil, også selvom det er mistede kald på din fastnet telefon, mens du var på farten.

Du kan nemt dirigere dine indgående og udgående kald, så du kun modtager kald, når det passer dig. Har du tilkøbt Job/Privat zone kan du professionelt styre dine kald, alt efter om du er på arbejde eller holder fri, så dine kunder og kollegaer altid får den rette behandling. Du får nem adgang til din virksomheds telefonliste og du kan bruge TDC Erhverv Assistent til at ringe op, sende sms eller e-mails til dine kolleger.

Har dit abonnement udvidet søgegrupper, kan du med TDC Erhverv Assistent nemt til- eller afmelde dig dine grupper.

For at kunne benytte TDC Erhverv Assistent skal du enten have et TDC Scale mobil abonnement med tjenesten PC opkaldsklient, en TDC One mobil eller mobil/kombi bruger abonnement. Din virksomheds administrator kan fortælle dig, om du har PC opkaldsklient.