Subscribe to our newsletter:

Kereszteződések

$4.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Csaknem negyven évvel ezelőtt, egy, a mainál ártatlanabb korban három lány lépi át a zárda kapuját. Angelina, Kathleen és Joanna a tanító és gyógyító rend testvéri közösségében akarja Istent szolgálni. A zárda viszonylagos zártsága dacára próbára teszi őket a világ: Angie-t tanítványának, egy titkolt terhes tizenévesnek a tragédiája sodorja válságba, a kórházban dolgozó Joannát munkahelyi szerelme készteti döntésének felülvizsgálatára, Kathleent a plébánossal fenntartott ártatlan barátsága miatt küldik el. Mindhárman hol izgalmas, hol zavarba ejtő, hol félelmetes helyzetekkel szembesülnek, amelyek döntésekre és kockázatvállalásra kényszerítik őket – nem utolsósorban a szerelem terén –, miközben az Orgona utcai párkák csendesen és derűsen szövögetik sorsuk fonalát…

A Harlequin a világ egyik vezető könyvkiadója. A kanadai székhelyű cégnél 31 nyelven, 111 nemzetközi piacon, 6 kontinensen több mint 110 kiadvány jelenik meg havonta. A női olvasók a romantika műfaján belül a történelmi regényektől az erotikus történeteken át a fantasy műfajáig széles palettáról válogathatnak. Az 1200 tehetséges szerző ízlésüknek megfelelő olvasnivalóval látja el a fiatal felnőtteket, a misztikum iránt érdeklődőket csakúgy, mint a romantikus krimik rajongóit. A könyvek 50 %-át Észak-Amerikán kívül értékesítik, többek között Magyarországon is.

Kiadónk, a magyarországi Harlequin Kiadó célja 1989-as megalakulása óta, hogy gondtalan kikapcsolódást nyújtson női olvasótáborunknak. Kanadai anyacégünk által nyújtott óriási kínálatból a legjobb, legérdekesebb történeteket a lehető legmagasabb színvonalon magyarra fordítjuk, szerkesztjük. Havonta megjelenő romantikus sorozataink terjedelme és formátuma a legelfoglaltabb hölgyek számára is lehetővé teszi, hogy napi néhány percre kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből és elmerüljenek az egzotikus tájak, szenvedélyes érzelmek világában.

A Mira könyvek gondosan válogatott, irodalmi díjas szerzői és művei mind a rangos New York Times Bestseller listáról kerülnek a magyar könyvesboltokba, garantálva a valódi olvasmányélményt.