Subscribe to our newsletter:

NightInfo

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

NIGHTINFO nélkülözhetetlen app az éjszakában! Póker vagy Party? Itt megtalálod!

Bulizni szeretnél? Vagy pókerezni? Keress egyszerűen és gyorsan programot magadnak a telefonodon. Ha már megtaláltad, hívj magadnak Taxit egy gombnyomással és vesd bele magad az éjszakába. A NightInfo alkalmazás abban is segít, hogy le ne maradj a kedvenc programjaidról. Legyen az PARTY vagy PÓKER. Tedd az eseményt a kedvencekbe és a NighInfo időben küld értesítést a telefonodra, hogy biztosan ne maradj otthon. :)
KIEMELT: Azokat az eseményeket mutatjuk meg neked, amiket mindenképpen érdemes felkeresned! :)
BULI : Itt találod meg egyelőre csak a Budapest és vonzáskörzetében található bulikat. Terveink szerint hamarosan országossá bővül az app.
PÓKER: Legális pókertermek eseményei között válogathatsz. Minden fontos és részletes infót megtalálsz az eseményen belül.
TAXI: Taxit rendelhetsz egy gombnyomással.
KERESÉS mező: Írj be egy szót, amire keresni szeretnél. Beírhatsz egy DJ nevet, hogy megtaláld, fellép e valahol a kedvenced, vagy kereshetsz így akár club -ot is. Írd be pl hogy „ szombat „ és minden szombati eseményt kilistáz neked az app. Lehet az PARTY vagy PÓKER.
KEDVENCEK: Itt megtalálod azokat az eseményeket, amiket a „csillag +” gombbal a kedvencekbe mentettél. Ezekről az eseményekről értesítést is kaphatsz, amennyiben ezt a beállítások menüben engedélyezed.
Töltsd le, válogass kedvedre és irány az éjszaka!

Der NightInfo App ist in der Nacht unverzichtbar. Poker oder Party? Du findest hier alles!
The NightInfo App is essential in the night. Poker or Party? You can find everything here!