Subscribe to our newsletter:

Allt om Gården

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Newsstand
  • Outdoors & Nature
I want this app
Download from AppStore

Allt om gården har koll på ATV, snöskotrar, pickuper, små transportfordon, motorsågar, röjsågar, handverktyg, gräsklippare, pooler, energianläggningar, stallinredningar, djurhållning, växthus… Ja, listan kan göras lång över det redaktionella innehållet i Allt om gården som speglar livet och verksamheten på gården. Och till gårdens läsare hör proffslantbrukare och ägare av mindre gårdar som har sin mark och skog som bas för ett aktivt och rikt liv på landet. Att äga, och bo på, en gård har blivit en livsstil för många.

Tester och presentationer av nya produkter samt affärs- och energilösningar är ständigt aktuella. Såväl nyttiga som roliga tips och smarta lösningar för livet på gården är innehållet i Allt om gården.

Medelupplaga print/per nummer ca 17.000 ex. Utgivning 8 gånger per år.

Nu kan du prenumerera på Allt om Gården!
Prenumerationen löper över 12 månader och kostar endast 379:-

Kostnaden dras från ditt iTunes-konto, och prenumerationen förnyas automatiskt när tidsperioden är över, om du inte avslutar det 24 timmar före periodens utgång. Inom 24 timmar från en prenumerationsperiods utgång kan ditt iTunes-konto debiteras för en ny period.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration, via inställningar för appen eller ditt iTunes konto, men du kan inte få pengar tillbaka om du avslutar en pågående prenumerationsperiod.