Subscribe to our newsletter:

TM2CdM

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

TM2CdM és l’app oficial de Caldes de Montbui!!! Et permetrà tenir a la teva mà tota la informació rellevant, necessària i actualitzada; respecte a aquesta fantàstica vila termal.

Trobaràs en el seu interior informació turística, tots els serveis que s’ofereixen al poble amb ofertes molt atractives, opinions dels seus usuaris, un calendari de tots els esdeveniments que es porten a terme, entre moltes altres coses!

No en dubtis! Si vols estar al dia i no vols deixar escapar cap oferta o esdeveniment del poble, descarrèga’t gratuïtament l’app TM2CdM i comença a gaudir-la!

Salutacions de l’equip de Mapple Apps Solutions.

———

TM2CdM es la app oficial de Caldes de Montbui!!! Te permitirá tener en la palma de tu mano, toda la información relevante, necesaria y actualizada; respecto a esta fantástica villa termal.

En su interior, encontrarás información turística, todos los servicios que se ofrecen en el pueblo con ofertas muy atractivas, opiniones de los usuarios, un calendario de todos los eventos que se celebran, entre otras muchas más cosas!

No lo dudes! Si quieres estar al día y no quieres dejar escapar ninguna oferta o evento del pueblo, descárgate gratuitamente la app TM2CdM y empieza a disfrutarla!

Saludos del equipo de Mapple Apps Solutions.

———

TM2CdM is the official app of Caldes de Montbui! You can have all the necessary info related to this termal village in your hands.

Tourism information, offers and services, user’s reviews, the planning with all kind of activities to do and things you must see…and much more!

If you want to be updated, don’t hesitate and download TM2CdM. The free app for enjoying your stay in Caldes!

Regards from Mapple Apps Solutions.