Subscribe to our newsletter:

Fhuttle

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Leuk dat je de Fhuttle-app wil downloaden! Bekijk de instructies en leer fhuttlen als een Pro of speel het spel en zorg dat je de fhuttle vaker hoog houdt dan een van je vrienden! Deze applicatie geeft in de toekomst de mogelijkheid om gave video’s, foto’s, highscores en fhuttle-ontwerpen met jouw vrienden te delen.


Fhuttle is hèt nieuwe spel om samen met je vrienden op het schoolplein, in de gymles of op een van de vele speelpleinen te spelen. Zoals je in de gymles heb gemerkt is de fhuttle vergelijkbaar met de functionaliteit van een voetbal, maar lijkt het op een badminton shuttle. Je kunt er zowel met de voet als met de hand mee hoog houden. De fhuttle is nu (nog) niet in de winkel te koop. Nog even geduld dus! Vanaf volgend jaar kun je de fhuttle ongetwijfeld bij een winkel in de buurt halen. Houdt tot die tijd de applicatie op je telefoon en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Fhuttle!


De functionaliteiten binnen de applicatie zijn:

•  Instructieslides met daarin informatie over hoe je de fhuttle het best kan hooghouden
•  Het Fhuttle-spel, houdt zoveel mogelijk keer hoog met de fhuttle zonder de grond te raken.

Instructieslides

Deze afbeeldingen geven meer informatie over hoe je de fhuttle het best kan hooghouden. Beter zijn dan je klasgenoten bij de volgende Fhuttle-gymles? Probeer dan de instructies op de slides uit tijdens de les!


Fhuttle-spel

Houdt zoveel mogelijk keer hoog met de fhuttle. Zorg hierbij dat de grond niet wordt geraakt, want dan begint de telling opnieuw. Vertel de highscore aan je vrienden en laat zien dat jij de beste fhuttelaar bent!