Subscribe to our newsletter:

Radioplus

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Music
I want this app
Download from AppStore

Radioplus, dé mobiele online radiospeler van VRT.

Met deze vernieuwde applicatie voor iPhone heb je alle VRT-radiozenders altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een visuele omgeving aangepast aan elke zender, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug dat je hoorde op de radio. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Naast de vertrouwde zenders Radio1, Radio 2, Klara, MNM en Studio Brussel, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Nieuws en verkeersinformatie van elke zender kan je snel herbeluisteren en via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Deel via het ingebouwd feedback-formulier zeker jouw persoonlijke ervaringen met de app. Zo help je ons om hem nog beter af te stemmen op jouw behoeften.